NOTD OPI Green-wich Village

I dag mimrer jeg litt tilbake. For jeg har jo vært opptatt av neglelakk hele mitt liv, men det norske markedet har jo vært så som så og i fjor vinter kastet altså mannen en pose full av neglelakker med min tillatelse. Ja, for alt jeg visste da var jo at neglelakk ikke holder seg. Som jeg angrer, nå vet jeg jo at det er ikke en lakk som dør og at det finnes fine saker som tynnere som gir gamle lakker nytt liv. Så i sommer satt jeg med ulakkerte negler og surfet internettet og bam! Jeg leste i Delirium sin blogg og forelsket meg umiddelbart. Eplegrønne negler! Og dette kunne lett skaffes på internettet! Jeg var fullstendig fanget! (Ser du Shamini, det er ikke bare du som blir hyper 😉 ) Neglelakk ble bestilt og jeg var hektet igjen. Hva det førte til ser du jo i posten under. 😆 Uansett jeg er evig takknemlig for at Delirium satte meg på sporet. Jeg er fortsatt like forelsket i Green-wich Village i dag selv om den har fått mange andre venner, og i dag fikk jeg litt vårfølelse av den.

OPI Green-wich Village
OPI Green-wich Village

 

Eplegrønne negler som gjør meg glad!
Eplegrønne negler som gjør meg glad!

16 comments

 1. Delirium

  Ikke sant man blir glad-glad-glad av den! 😀

  Så pen lengde du har fått på neglene dine forresten. Akkurat nå har du i form og lengde det jeg tenker på som perfekte negler (men jeg liker dine når de er helt korte også).

 2. neglelakkmani

  Jo, det er lykke på flaske, på en sunn måte. 😆

  Og takk, dette er vel max lengde hos meg. Jeg orker sjelden å la de bli lengre, da går jeg lei og vil ha korte igjen.

 3. Delirium

  Jeg hadde ca så lange negler som dette rett før jul, men da skallet neglelakken av så fort (jeg bruker altså negler som redskap, det er i mitt hode derfor jeg har dem…) og da ble jeg bare sur og klippet dem korte igjen 🙂

 4. neglelakkmani

  Haha, jeg er litt der jeg også. Lengre enn jeg har nå blir veldig upraktisk og da blir jeg utålmodig og sur. Prøv å plukke opp en nål f.eks med lange negler, helt umulig! (mulig dette er en treningssak, men jeg er altså ikke tålmodig nok til å finne det ut).

 5. kine

  hei hei! kan du skrive litt om hvilke neglelakker som er bra og mindre bra? bruker selv mest opi og er fornøyd, men ser du har en del merker jeg ikke har hørt om før, kan disse måle seg med opi?

 6. neglelakkmani

  Hei, Kine! Av de andre merkene jeg har som ikke er OPI så ruver vel China Glaze som en absolutt favoritt. God kvalitet, lett å legge og de utrolig mange fine farger. Når det gjelder fargeutvalget så slår China Glaze OPI i støvlene. De andre merkene jeg har er veldig variert men hadde Sally Hansen hatt et større utvalg i norden så ville jeg nok ha eid mange av de også. 🙂

 7. Shamini

  Iiih, jeg er nevnt i innlegget ditt! Det skal ikke allverden til for å glede meg. I skrivende stund, sånn apropos hyper, har jeg lakket neglene i svart – forsøkt meg på layering, og lakket et strøk med “Lava” over. Dette ble knalltøft, men jeg klarer ikke for mitt bare liv å få dette festet på “film”. Hvordan i himmelens navn tar du de flotte NOTDene dine?

  Nå har jeg fått pakke med 17 Sally Hansen Xtreme Wear-lakker i knallflotte farger (noen bedre enn andre selvsagt), og skal snart hive meg i gang med lakkingen. Da vil jeg gjerne poste NOTD-bilder, men mine blir helt fæle. *murr* .. jeg vil også!

 8. neglelakkmani

  Oh, wow! De Xtreme-Wear lakkene vil jeg gjerne se bilde av! 😀

  Jeg tar som oftest bilder under en 6ow lyspære og bruker makrofunksjonen på kameraet, uten blitz.

  Lava over svart er kjempestilig! 😀

 9. Shamini

  Bilder finner du i bloggen min! Tusen takk for tipset, det må i aller høyeste grad prøves. Nå må jeg jo nesten ta mengder med NOTDs. 😉

 10. Delirium

  Har nå forsøkt konadtrykk med lakk fra Nubar (Green Tea over Suvi fra Zoya) og den fungerer alldeles ypperlig. Klarer desverre ikke å ta bilde av det ganske finmaskede heltrykket jeg har laget 😉

 11. Unnii

  Så utroolig tøft! Elsker bloggen din! Hvordan påfører du neglelakk egentlig? Jeg føler det er så vanskelig å få den jevn og fint!

 12. neglelakkmani

  Takk, Unnii! 🙂 Jeg legger tynne lag med lakk, da er det lettere å kontrollere hvordan resultatet blir. Det gjør ikke noe om det første laget er litt ujevnt, det retter seg som oftest ved neste lag. Og det er jo også en treningssak, jo oftere man gjør det jo lettere blir det. Men vær lett på hånden og ikke legg for mye trykk på kosten, bare la den gli over neglen.

  • Karianne

   Hehe, jeg elsker den og har den faktisk på nå med Essie sin Matte About You over. Jeg har til og med kjøpt en back-up siden det har minsket mye på den første flasken. 🙂 Men om du ikke liker den på neglene dine så trenger du vel ikke å bruke den, men synd da. 🙁

 13. licota

  Kanskje jeg forandrer mening etterhvert. Den blir i samlingen litt til i hvertfall!

 14. Pingback: OPI Dating A Royal « Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)