Godt nyttår i sølv og gull!

Ja, sånn endte vi opp, stor og liten. Datteren valgte seg ESSIE Steel-ing the scene med gullglitter over fra Mavala og jeg endte opp med ZOYA Trixie toppet med China Glaze Tinsel. Vi har rolig familiekveld i kveld med god kalkun. Godt nyttår til alle dere!

Steel-ing the scene med Mavala gullglitter
Steel-ing the scene med Mavala gullglitter

 

Zoya Trixie med China Glaze Tinsel
Zoya Trixie med China Glaze Tinsel
og
smått og stort, gull og sølv
smått og stort, gull og sølv

7 comments

 1. Shamini

  Så fine dere er! Jeg ble møkklei av å søle utenfor neglen, så jeg la nyttårsneglene på is, sannsynligvis til idag bare. 😉

 2. neglelakkmani

  Heisan, Raglan! 🙂 Håper du har det fint!

  Sara, takk! 🙂

  Shamini, jeg har sånne dager jeg også, heldigvis går de også over. 🙂

 3. Kine

  Hei! Kom tilfeldigvis innpå siden din, og gud som jeg ble inspirert!! Har nå kjøpt et lite sånn konad(?) sett på ebay for å teste ut, hvis det virkelig er så enkelt og blir så fint som hos deg skal jeg garantert gå til innkjøp av flere lakker, plater osv! Takk for fin inspirasjon!:)

 4. Pixelpig

  Å, vilka vackra naglar, stora som små!

  Jag tycker mig komma ihåg att du hade svårt att få tag på L’oreals magnet-lack, igår fann jag ett till halva priset så jag köpte det på vinst och förlust. Det är färgen “copper” och kostade 50 skr. vill du ha det skickar jag det gärna, vi kan ju byta mot något som kan vara svårt att finna i Sverige så småningom, det är inte nån brådska. Har du tillgång tillMavalas Diamond-kollektion är jag intresserad av alla utom guld och svart, för här är det rensopat på dem tex.

  Gott nytt År!

 5. neglelakkmani

  Så hyggelig, Kine! 🙂

  Pixelpig, så snill du er! Jeg har fått tilsendt i fra Danmark så jeg må si meg fornøyd med de. Men det var veldig omtenksomt av deg! 😀 Tusen takk!

  Ellers er jeg litt pjusk i formen med litt feber og sånn, derfor blir det ikke så hyppige oppdateringer som jeg skulle ha ønsket. Beklager det.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)