Å finne skatter i eget skattkammer

Da jeg gjenopptok denne samlingen av neglelakk i sommer så leste jeg på et forum at neglelakk formerer seg som kaniner. Plutselig har samlingen doblet seg. :host:  I dag slet jeg igjen med plassmangel og måtte flytte litt rundt på noen lakker for å få bedre plass. Og da oppdaget jeg plutselig to som hadde funnet hverandre og sto pent side ved side. Essie sin Starry Starry Night har jeg jo skrevet om i denne bloggen før. En nydelig lakk som de dessverre ikke lager lenger og blir betegnet som en HTF-lakk. (hard to find) Den hadde funnet sin make i Make Up Store sin sorte “nightmare” og jammen lignet de ikke litt. Nightmare er en lakk jeg kjøpte i fjor sommer på Make Up Store sin butikk like ved Bogstadveien, den ble brukt noen ganger også glemt litt bort. Nå ser jeg hvilken skatt den er! Gleden blir jo enda større siden jeg slipper å by vilt for den på evilbay. Den har bare stått og ventet på å bli  oppdaget. 😀 Ja, jeg ser jo at Essien er vakrest, men Nightmare er en pen kusine.

Essie Starry Starry Night & Make Up Store Nightmare
Essie Starry Starry Night & Make Up Store Nightmare
Make Up Store & Essie
Make Up Store & Essie

25 comments

 1. Delirium

  Brilliant 🙂 Gleder meg allerede til min Lemony Flutter!

  Og Morten: Det kunne vært verre. Hun kunne hatt dilla på hatter! De ville både vært dyrere og tatt opp betraktelig mer plass… 😉

 2. Shamini

  .. eller A-planer, det tror jeg forøvrig kjæresten min finner en smule frustrerende, nemlig. Nå har jeg funnet min helt egen flaske med Essie Starry Starry Night, og jeg betalte ganske riktig $14.49 for den på Ebay. 😀 *lykkelig*

 3. Shamini

  Jeg glemte jo å spørre hvor du handler Poshé produktene dine fra? Jeg var nettopp innom hjemmesidene deres (Google kunne ikke hjelpe med norsk treff), men de har bare for US-kunder. Også, hvilken Base og Top Coat anbefaler du?

 4. Shamini

  Huff, ignorer meg. Trans Design hadde jo Poshé, og en eller annen tipset meg jo om Seche. Jeg lover å ikke mase mer nå. 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)