NOTD Stjernehimmel på flaske

Jeg har vært så heldig å sikre meg en flaske med ESSIE sin Starry Starry Night, det er en modell som ikke produseres mer, jeg fant en på ebay. Det er nok den fineste jeg eier. Da jeg satt og lakket neglene glemte jeg meg bort mellom hver negl fordi jeg ble sittende og bare stirre på lakken.  Har du noen gang sittet på en plass uten mye kunstig belysning fra bakken og sett på en funklende stjernehimmel? Dette har ESSIE altså greid å gjenskape på flaske.

Lakken trenger tre lag, men glitteret fra hvert lag vises gjennom lagene og skaper den funklende effekten. Nå sitter jeg stadig og drømmer meg bort og ser på neglene, det er utrolig nydelig!

Orginalen var visst Chanel sin Ciel de la Nuit, og noen andre merker som Orly og Maybelline har visst også sine versjoner, men ingen av de er å få kjøpt på “vanlig” måte mer. Litt synd i grunn, dette er en lakk som sprer glede.

Essie Starry Starry Night
Essie Starry Starry Night

 

4 comments

 1. Kame

  Det er den fineste lakken jeg har sett hittil. Og jeg er grisemisunnelig. Jeg som har julebord neste fredag og alt. Hadde jeg hatt en sånn lakk, så hadde jeg matchet antrekk etter den, og ikke omvendt.

  Jeg håper på et lite under, og at lakkene mine skal komme frem før det julebordet, men det spørs vel.

 2. neglelakkmani

  Ja, jeg er veldig glad jeg kastet meg på med en gang jeg så den på ebay, og jeg fant den på det første søket jeg gjorde. Flaks!

  Jeg har funnet ut at fra H2T så har jeg lakkene 8-10 dager etter bestilling. Men dine skal jo sendes videre etter tollebehandlingen i Oslo også? Ikke gi opp håpet enda!

 3. Pingback: NOTD RBL Under The Stars « Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)